Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Molenland 21 - 23 in Wilnis 3648 NN

Molenland 21 - 23

3648 NN Wilnis
Vraagprijs € 2.100.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Molenland 21 - 23 te Wilnis.

Bouwkavels in het Groene Hart: van droom tot perfecte werkelijkheid!
Uniek multifunctioneel object

Altijd al gedroomd van een prachtige eigen plek tussen de landerijen? Met als dichtstbijzijnde buren enkel koeien, schapen en kippen?

Dan is dit uw kans om uw droom tot perfecte werkelijkheid te maken. Naast de twee bestaande...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Molenland 21 - 23 te Wilnis.

Bouwkavels in het Groene Hart: van droom tot perfecte werkelijkheid!
Uniek multifunctioneel object

Altijd al gedroomd van een prachtige eigen plek tussen de landerijen? Met als dichtstbijzijnde buren enkel koeien, schapen en kippen?

Dan is dit uw kans om uw droom tot perfecte werkelijkheid te maken. Naast de twee bestaande woningen behoort een derde riante woning tot de mogelijkheden. Maar liefst drie multifunctionele bouwkavels in totaal, zeker interessant om te ontwikkelen met meerdere gezinnen. Een eigen bouwkavel in het Groene Hart met vergezichten op de polder en dorpjes als Wilnis en Noorden. Een schim aan de horizon is de witte watertoren van Zegveld en ook rietlanden, water en de slingerende rivier De Kromme Mijdrecht zijn op een steenworp afstand te vinden van deze plek.

Ligging
De bouwkavels in het Groene Hart zijn ideaal gelegen op de grens van Mijdrecht en Wilnis, op 5 minuten fietsafstand van het centrum van Mijdrecht. Voorzieningen als een gezellig centrum, scholen, sportclubs, winkels en goed openbaar vervoer zijn daar aanwezig. Vinkeveense plassen op 20 minuten fietsen. Uitvalswegen richting Amstelveen, Amsterdam, Schiphol en Utrecht maken uw droomplek uitstekend bereikbaar vanuit alle richtingen.

Bouwkavels op maat
Het gehele kavel is ruim bemeten en is ongeveer 1,7 hectare groot. Twee vrijstaande woonhuizen zijn gesitueerd voor een grote ligboxenstal en een zeer grote schuur. Dit perceel kan onderverdeeld worden in twee of zelfs drie bouwkavels. Herbouw van grotere villa’s met een riante tuin en garage is een mogelijkheid, als mede het realiseren van een derde woning, mits er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. In samenspraak met de huidige eigenaar en mogelijk andere kopers kan de vorm van uw eigen bouwkavel(s) op maat gemaakt worden!

Voorzieningen
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter en krachtstroom
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via satelliet schotel / Digitenne (project "Glasvezel buitenaf" in onderzoeksfase)
Kozijnen: houten kozijnen
Isolatie: dubbel glas en gedeeltelijk dak- en vloerisolatie
Zonwering: gedeeltelijk aanwezig

Omschrijving
De woningen zijn opgetrokken uit geïsoleerde spouwmuren van baksteen, betonnen begane grondvloer, houten kozijnen v.v. dubbel glas, houten verdiepingsvloer en een geïsoleerd dak, gedekt met gebakken pannen. Bouwjaar 1978, oppervlakte per woning ca. 110 m²

Indeling
Woning 1
Begane grond; entree/ hal, slaapkamer, badkamer, toilet, woonkamer, keuken bijkeuken. Eerste verdieping; overloop, 2x slaapkamer, bergkast, berging.
Woning 2
Identiek aan woning 1, echter gespiegeld

Bijgebouwen
Ligboxenstal
49,31 meter bij 25,44 meter = 1.254,45 m². Bouwjaar 1978
Schuur
32 meter bij 12,80 meter = 409,6 m². Bouwjaar 1978

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan "Beheersverordening Buitengebied", binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming 'Agrarisch' met 2 wooneenheden. Er is echter een nieuw bestemmingsplan in voorontwerp fase, "Buitengebied West" in dit plan heeft het perceel bestemming 'Wonen' met 2 wooneenheden. De derde wooneenheid valt te creëren d.m.v. de "Ruimte voor Ruimte" regeling.

Nieuwbouw
Vanuit het bestemmingsplan in voorontwerp fase "Buitengebied West" mogen de woningen gebouwd worden met een maximum inhoud van 700 m³ met een goothoogte van 3 meter (onder voorbehoud verkrijgen bouwvergunning, bijgebouwen zijn hierbij niet inbegrepen).

Ruimte voor ruimte
De regeling “Ruimte voor Ruimte” heeft tot doel dat de ruimtelijke kwaliteit verbeterd wordt door in ruil voor de sloop van de agrarische bedrijfsgebouwen die in gebruik zijn of waren voor de intensieve veehouderij, de bouw van woningen op passende locaties toe te staan in afwijking van de regel dat geen burgerwoningen mogen worden toegevoegd aan het buitengebied.
In het kader van de regeling “Ruimte voor Ruimte” is deze locatie aangewezen voor de bouw van een extra burgerwoning met bijgebouw. De procedure alsmede de kosten voor het volgen van deze procedure komen volledig voor rekening van partij koper.

Autominuten
Amsterdamse Zuidas - 24 min.
Amsterdam Centrum - 35 min.
Stadshart Amstelveen - 24 min
Schiphol - 25 min.
Utrecht Centrum - 30 min.

Kadastrale informatie
WILNIS, sectie E, nummer 0307, 10.050 m²
WILNIS, sectie E, nummer 1233, 3.900 m²
WILNIS, sectie E, nummer 1235, 137 m²
WILNIS, sectie E, nummer 1368, 1.635 m²
WILNIS, sectie E, nummer 1416, 2.140 m²
WILNIS, sectie E, nummer 1452, 45 m²
Totaal 17.907 m² eigen grond

Neem uw eigen makelaar mee.
Meer informatie? Download de brochure of neem contact met ons op, Ruijgrok Makelaars, tel. 0297-283375
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 2.100.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 17907 m² Kadasteroppervlakte 17907 m² Kadastrale gegevens Gemeente Wilnis Sectie E Perceelnummer 307 Oppervlakte 10050 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Wilnis Sectie E Perceelnummer 1233 Oppervlakte 3900 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Wilnis Sectie E Perceelnummer 1235 Oppervlakte 137 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Wilnis Sectie E Perceelnummer 1368 Oppervlakte 1635 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Wilnis Sectie E Perceelnummer 1416 Oppervlakte 2140 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Wilnis Sectie E Perceelnummer 1452 Oppervlakte 45 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Molenland 21 - 23, 3648 NN Wilnis

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Of bel ons op 0297-283375.
 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.