Mijn favorieten

Taxatierapport

Waar u ook een taxatie voor nodig heeft: Ruijgrok Makelaars zorgt voor een zorgvuldig opgesteld taxatierapport dat is toegesneden op het doel en voorzien van een goede onderbouwing. Hierdoor wordt iedere kans op misinterpretatie uitgesloten. Let op: U kunt de taxatiekosten in vele gevallen als aftrekpost opvoeren bij uw belastingaangifte.

U kunt om verschillende redenen een taxatierapport nodig hebben zoals:

  •     het verkrijgen van een financiering voor uw nieuwe woning
  •     het oversluiten van uw hypotheek
  •     het verhogen van uw hypotheek voor een verbouwing
  •     de onderhandse verkoopwaarde, voor en na verbouwing
  •     de onderhandse verkoopwaarde in verhuurde staat
  •     de herbouwwaarde
  •     een contrataxatie WOZ beschikking


Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Linda Ruijgrok van Ruijgrok Makelaars is gecertificeerd en ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en daarmee een gecertificeerde taxateur. Ruijgrok Makelaars is dus bij uitstek geschikt een taxatie voor u uit te voeren, ook NWWI-taxaties. Klik hier voor meer informatie met betrekking tot NWWI taxaties.

Om tot een goed taxatierapport te komen is het van groot belang om volgens de vastgestelde normen te werken én goed op de hoogte te zijn van de lokale onroerend goed markt. Ruijgrok Makelaars kent als geen ander de markt en heeft meer dan 35 jaar werkervaring in de omgeving.  Om gecertificeerd te zijn én te blijven volgen wij diverse opleidingen om zo onze vakkennis op peil te houden.
Zodat u weet dat uw taxatierapport ook echt de juiste waardes bevat!

Vraag via ons contactformulier de prijzen van uw gewenste taxatie aan (of bel ons op 0297-283375). Geef hierbij aan wat de reden is dat u een taxatierapport nodig heeft en wat het adres is van de te taxeren woning zodat wij kunnen checken of uw woning in ons werkgebied valt.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring