Mijn favorieten

Nieuws

Ruijgrok Open Huis Magazine - editie 5-2016

 
 

Ruijgrok Makelaars biedt virtuele bezichtigingen aan


Meerdere woningen bezichtigen vanuit je luie stoel in slechts een half uur? Geen probleem, met virtual reality (VR) worden woningen als realistische driedimensionale omgeving getoond op PC, tablet en smartphone. Ruijgrok Makelaars biedt als eerste in de regio een groot deel van haar woningaanbod nu ook “virtueel” aan.

Virtual reality biedt de mogelijkheid om 360 graden in het rond te kijken en virtueel van kamer naar kamer door een woning te lopen. Hierdoor voelt het alsof je daadwerkelijk in de woning aanwezig bent waardoor je als potentiële koper een goede ruimtelijke indruk krijgt. Deze innovatie scheelt de verkoper maar zeker u als koper, veel kostbare tijd.

In de vastgoedbranche wordt VR al langer gezien als een nieuwe mogelijkheid om woningen online te beleven. “Doordat we perfecte 360 graden fotografie combineren met deze nieuwe virtuele beleving, verwachten wij een hogere interesse bij onze woningen”, aldus Linda Ruijgrok, van Ruijgrok Makelaars. “We staan aan het begin van deze virtual reality revolutie en wij zetten daar vanuit onze makelaardij volop op in.” Het biedt gemak voor de koper én verkoper: men weet nog beter wat de betreffende woning biedt en bezichtigingen worden effectiever.

Interesse in een VR-bezichtiging bij één van onze woningen of in een eigen VR-tour van uw woning? Neem contact op met Linda Ruijgrok of Carolien Tanger van Ruijgrok Makelaars of kom langs op ons kantoor aan de Hofland 19 te Mijdrecht.

www.ruijgrok.nl / tel. 0297-283375 / info@ruijgrok.nl
 

Startersavond vrijdag 2 oktober 2015


Op vrijdagavond 2 oktober organiseert Ruijgrok Makelaars in samenwerking met De Hypotheekshop een startersavond, speciaal voor nieuwelingen op de woningmarkt.

De huizenmarkt begint langzaam maar zeker weer in beweging te komen. De huizenprijzen en hypotheekrentes zijn laag, voor starters dus een ideale periode om een eerste huis te kopen!

Tijdens deze speciale avond gaan wij dieper in op de verschillende aspecten die op je afkomen bij het kopen van een eerste huis. Zowel over het bouwkundige aspect als de juridische afhandeling zal het een en ander uitgelegd worden. Daarnaast behandelen we verschillende subsidiemogelijkheden die je helpen om je eerste huis te kunnen financieren, zoals de Starters Renteregeling en de Starterslening.

Al met al een leerzame avond waardoor je goed voorbereid op pad gaat tijdens de NVM Open Huizen Dag!
Ben je geïnteresseerd en wil je de startersavond bijwonen? Kom dan op 2 oktober om 19:30 uur naar Ruijgrok Makelaars, Hofland 19 in Mijdrecht.

Meld je aan met je naam, telefoonnummer en e-mailadres via info@ruijgrok.nl of bel 0297-283375
 
   

Ruijgrok Makelaars organiseert het WOZ-spreekuur!

Ruijgrok Makelaars organiseert dit jaar wederom een WOZ-spreekuur op vrijdag 13 en 20 maart tussen 16:00 en 18:00 uur.
U kunt dan met ons nagaan of uw WOZ beschikking een reële waarde heeft.  Alle huiseigenaren in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Abcoude, Baambrugge, Amstelhoek, De Hoef en Waverveen hebben afgelopen week de nieuwste WOZ beschikking ontvangen. Deze WOZ beschikking vermeldt de waarde van uw woning per 1 januari 20103 en bepaalt de hoogte van een aantal belastingen die alle huiseigenaren in 2014 moeten betalen.

De WOZ waarde is voor huiseigenaren de grondslag waarop onder andere onroerende zaakbelasting, maar ook het eigenwoning forfait wordt berekend.
Bovendien wordt de WOZ waarde gehanteerd bij het vaststellen van de, bij een overlijden te betalen, successierechten. De overheid gaat dus steeds meer waarde hechten aan de WOZ waarde en het is dus steeds belangrijker dat deze overeenkomt met de werkelijke waarde van het huis.

Op het WOZ spreekuur geven wij u middels een quickscan onze visie op uw WOZ waarde; komt deze redelijk overeen met de waarde van uw huis per 1 januari 2013 of heeft het zin om bezwaar te maken?

Deelname aan het WOZ spreekuur is gratis, wel vragen wij een vrijwillige bijdrage voor het Liliane fonds.
U kunt die middag binnen komen of van te voren een afspraak maken.
Vergeet u niet om zowel uw WOZ beschikking 2013 als 2014 mee te nemen op uw afspraak?  

Ruijgrok Makelaars
Hofland 19 te Mijdrecht
www.ruijgrok.nl
tel. 0297-283375
 

Zaterdag 1 februari VERKOPERS-DAG bij Ruijgrok Makelaars!

 
Na alle negatieve berichtgevingen over de woningmarkt van de afgelopen periode, is het nu tijd voor positief nieuws. En wel vanuit de startershoek. Starters vinden het nu meer dan ooit het geschikte moment voor het kopen van een woning.


Vertrouwen
Deze positieve tendens heeft vooral te maken met het feit dat maar liefst één op de vijf starters denkt dat de bodem van de huizenprijzen nu bereikt is, 14% van de koopwoningbezitters deelt deze mening. Ongeveer de helft van de starters en koopwoningbezitters verwacht uiterlijk in de eerste helft van 2014 een stabilisatie van de huizenprijzen. De recent verschenen NVM kwartaal cijfers van het laatste kwartaal van 2013 onderschrijven dit.
Het lijkt erop dat we langzaam weer wat uit dat diepe dal kruipen en voorzichtig omhoog kunnen kijken.


Actie
Dit betekent voor woningbezitters die twijfelen om de stap naar een grotere woning te maken, dat nu de tijd is aangebroken om actie te ondernemen.
Voor deze groep mensen organiseert Ruijgrok Makelaars zaterdag 1 februari een verkopersdag. Op deze dag bespreken we de diverse zaken die bij het verkopen van een woning komen kijken. Wat dacht u van onze op maat gemaakte woningverkoopplan, de NVM No-Risk clausule, styling tips, woningen in de stille verkoop, mogelijkheid tot deeldiensten, realistische vraagprijzen, diverse verkoopstrategieën en nog veel meer.


Welkom
U kunt op zaterdag 1 februari a.s. vrijblijvend langskomen tussen 10:00 en 13:00 uur op ons kantoor aan de Hofland 19 te Mijdrecht. Komt deze dag u niet uit dan kunt natuurlijk ook bellen of mailen om een afspraak te maken op een dag en tijdstip dat u wel schikt.
Ruijgrok Makelaars
Hofland 19 te Mijdrecht
 

 


Doe nú de WOZ-check!

In deze periode valt de WOZ-aanslag weer op de mat. Omdat de prijs van veel woningen de afgelopen tijd is gedaald, bestaat de kans dat uw woning voor de WOZ te hoog wordt gewaardeerd.

In dat geval betaalt u ook meer aan WOZ-waarde gekoppelde belastingen dan nodig is, zoals eigenwoningforfait, onroerendezaakbelasting, water- en afvalheffingen en bij bepaling van de waarde in het kader van de erfbelasting.

 

Uw WOZ-waarde

Bereken met de WOZ-tool hiernaast uw voordeel. Denkt u dat deze groot genoeg is, neem dan contact op met ons kantoor. Wij zijn zeer  deskundig in het bepalen van de werkelijke waarde van uw woning en kunnen u, op basis van onze ervaring en (markt)kennis, helpen bezwaar te maken. En wist u dat de gemeente, onder bepaalde voorwaarden, gedeeltelijk de rekening betaald?

Neem via ons contactformulier contact met ons op, of stuur een email naar info@ruijgrok.nl onder vermelding van WOZ-check!
 


 

 

 

Beursvloer De Ronde Venen 2012

 
Ook dit keer weer een geweldig resultaat!!!
 
De vijfde Beursvloer De Ronde Venen kenmerkte zich door een gemoedelijke sfeer waarin weer vele verrassende en leuke contacten hebben geleid tot heel veel matches.
 
De eindstand liet zien dat er maar liefst 120 matches zijn gesloten!
 
Na de slag op de gong door burgemeester Maarten Divendal werd de eerste match aangekondigd.
 
Deze werd gemaakt door de Fa. J. van Walraven BV met GVM79, de turnvereniging in Mijdrecht, die op zoek was naar iemand die voor hun het promotiemateriaal zou kunnen ontwerpen en drukken. De marketingafdeling van de Fa. J. van Walraven zal deze wens in vervulling laten gaan en krijgen als tegenprestatie een workshop Acrogym, Fit en Fun of Tumblingspringen aangeboden.
 
Een mooie start van de beursvloer. Daarna werd er heel druk gehandeld en werden er vele mooie matches gesloten. Veel organisaties liepen met vrolijke gezichten rond en lieten weten dat zij leuke en mooie matches gemaakt hadden. 

Meer informatie over Beursvloer De Ronde Venen of alle matches bekijken? Neem een kijkje op de website www.beursvloer-derondevenen.nl
 
 

Vind Ruijgrok Makelaars leuk op facebook

 
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen