Mijn favorieten

Open Huis

Waarom zou ik een open huis bezoeken?

Een groot voordeel van het open huis is dat u op een heel vrijblijvende manier eens bij een huis kunt binnenkijken. U hoeft geen afspraak te maken via ons kantoor en u beslist zelf welk tijdstip voor u het beste uitkomt. Een eenvoudige manier om eens kennis te maken met een woning en de huidige bewoners. Want hoewel foto’s op internet veel vertellen krijgt u pas echt een gevoel bij een woning als u deze eens van binnen bekijkt.
 
Durf hierbij ook “out of the box” te denken en ga eens langs bij de huizen die net buiten uw budget vallen of niet aan al uw wooneisen voldoen. Op deze manier komt u wellicht tot de verrassende ontdekking dat bepaalde wooneisen toch eigenlijk niet zo heel belangrijk zijn als van te voren gedacht. Ook kan het zijn dat de woning die net buiten uw budget valt uw droomwoning is. Schakel dan uw eigen makelaar in, zij/ hij kan u vertellen hoe reëel de vraagprijs van uw droomwoning is en of er via stevig onderhandelen u de nieuwe eigenaar van uw droomwoning kan worden!

Klik hier voor onze te koop staande woningen met een open huis!


 

Dinsdagavond – Kijkavond

Misschien bent u al bekend met onze “Dinsdagavond – Kijkavond” of heeft u zelfs al een keer een woning bezicht op één van deze avonden. Kort samengevat: deze avonden organiseren wij om u meer flexibiliteit met betrekking tot het maken van bezichtigingsafspraken te geven; juist buiten uw eigen werktijden om!  Als regel hebben wij iedere eerste dinsdag van de maand, tussen 19:00 – 21:00 bestempeld als “Dinsdagavond – Kijkavond”.
Onze deelnemers vindt u hier op onze website en op funda.nl.

 

NVM Open Huizen Dag

Twee keer per jaar, in het voorjaar rond maart/ april en in het najaar rond september/ oktober, organiseert de NVM de landelijke NVM Open Huizen Dag. Veel makelaarskantoren en woningen werken hieraan mee . Uw voordeel? U kunt heel veel woningen op één dag bekijken.
Ga hierbij slim te werk en maak een voorselectie. Weet u nog niet in welke wijk u wilt wonen? Bekijk dan huizen in diverse wijken.  Weet u wel precies welke wijk, maak dan een selectie van de te koop staande woningen in die wijk. Neem hierbij ook de woningen mee die net buiten uw budget vallen. Zo krijgt u een compleet beeld van deze wijk. Vergeet hierbij ook niet te “downgraden”, wellicht zijn het juist deze huizen die met wat extra “klus”geld uw nieuwe droomwoning kan worden.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring