Mijn favorieten

Ik wil mijn woning verkopen

U wilt uw woning verkopen? Dan bent u bij Ruijgrok Makelaars aan het juiste adres!


Zoekt u een makelaar met initiatief en die rekening houdt met uw situatie? Iedere verkoopsituatie én woning is uniek. Daarom stippelen wij graag, samen mét u, een op maat gemaakte verkoopstrategie uit zodat uw woning verkocht wordt voor de beste prijs en met de meest gunstige voorwaarden. Dit alles tegen overzichtelijke en van te voren in kaart gebrachte kosten.
 

Traject

Uiteraard beginnen wij het traject met een vrijblijvende waardebepaling. Onze makelaar komt bij u thuis langs, bekijkt uw woning en bespreekt met u uw verkoopsituatie.
In een vervolggesprek krijgt u, aan de hand van de meest actuele marktcijfers en vergelijkbare woningen, advies over de vraagprijs, de reële verkoopopbrengst en tips bij verkoop; samengevat, een op maat gemaakte verkoopstrategie die aansluit bij de doelgroep van uw woning!
Spreekt deze aanpak u aan dan gaan wij het verkooptraject verder in gang stellen!
Aan de hand van de op maat gemaakte verkoopstrategie gaan wij aan de slag om de koper van uw woning op te sporen. Immers, uw woning is weer de droomwoning van iemand anders! Wij stellen alles in werk om die ene persoon of dat juiste gezin aan te spreken en te interesseren voor uw woning.  Wij hebben een groot netwerk aan stylisten en woningfotografen zodat uw woning op een professionele manier op onze site en op www.funda.nl geplaatst wordt. 
Per woning kijken we welke kanalen we moeten aanspreken om de doelgroepen te bereiken die het beste bij uw woning passen.  Uiteraard wordt alles met u besproken, het gaat immers om uw woning!
 

Deskundig

Ruijgrok Makelaars is er trots op lid te zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Net als Ruijgrok Makelaars staat NVM voor kwaliteit! Ons team bestaat uit deskundige en waar nodig VASTGOEDCERT gecertificeerde medewerkers, opleiding en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel,  zodat u de kwaliteit kunt verwachten waar u recht op heeft. Maak kennis met ons team op deze pagina: Medewerkers Ruijgrok Makelaars
 

Heldere communicatie

Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen, indien nodig, de verkoopstrategie bij.  Ook houden wij via een persoonlijk, online verkoopdossier iedere dag op de hoogte van uw woninggegevens, agenda en het aantal “online bezoekers”. Zodat óók u bovenop de verkoop van uw woning zit.
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten, of een afspraak maken met één van onze makelaars? Neem contact met ons op voor meer informatie. info@ruijgrok.nl of telefonisch op 0297-283375, maar u kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring