Mijn favorieten

Nieuws

Ruijgrok Makelaars jubileum glossy magazine

 
 
>

Knutsel je droomhuis! Jubileumactiviteit


Ook de kinderen zijn bij onze jubileumactiviteiten niet vergeten. Speciaal van hen is er, net als 10 jaar geleden, de wedstrijd “” teken of knutsel je droomhuis””. Kinderen in de leeftijdscategorieën t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar worden van harte uitgenodigd om ons te laten zien hoe het huis van hun dromen eruit ziet. Op papier, getekend, geplakt of geschilderd, op karton of van klei ; het mag allemaal.

In iedere leeftijdscategorie is de hoofdprijs een bowling arrangement (1 uur bowlen, 1 x limonade tijdens het bowlen, frites, incl. snack naar keuze, 1 x limonade bij het eten, 1 x kinderijsje) voor 4 kinderen bij Bowling Mijdrecht.
 
Uiterste inleverdatum is 30 juni 2018, de prijswinnaars ontvangen voor 10 juli bericht.
Alle kinderen die een “ droomhuis” inleveren krijgen een ijsje van De IJssalon in Mijdrecht.

Wij zijn erg benieuwd welke droomhuizen er binnen komen!

 

Virtuele Tour - vrijdagavond 25 mei


Heel veel woningen uit ons aanbod worden tegenwoordig door een professionele woningfotograaf vastgelegd. Ook met 360°-foto's van veel vertrekken, de buitenzijde en de tuin. Met de nieuwste techniek kunnen we dat in een virtuele tour aan onze belangstellenden laten zien.
Gewoon op ons kantoor in Mijdrecht, dus niet in de betreffende woning.

Kom dus vrijdagavond 25 mei tussen 17:00 en 19:30 uur naar de Hofland 19 in Mijdrecht en krijg een 360°bril cadeau met een persoonlijke toelichting erbij. Tevens kun je dan direct meerdere woningen virtueel bezichtigen. Hoe leuk is dat?!?

Uiteraard kunnen wij ook al je vragen over onze te koop staande woningen en de huidige huizenmarkt beantwoorden.

We zien je graag!

Wandelen in onze gemeente

De Ronde Venen is een prachtig gebied om te fietsen, wandelen en varen. Onze gemeente is dan ook goed voorzien van wandel-, fiets- en vaarknooppunten. De toeristische overstappunten verbinden al deze routes. Ons team is dan ook erg enthousiast over onze gemeente. We leggen heel wat kilometers af. Alleen, met vrienden of de hond. Een heerlijke manier om even het hoofd leeg te maken en te genieten van onze prachtige woonomgeving. De bekendste wandel- en fietsroutes gaan door ons prachtige buitengebied. Oer-Hollands polderlandschap met langgerekt kavels en fraaie panorama’s met overblijfselen van een rijke historie zoals molens, forten en boerderijen met boomgaarden en buitenplaatsen.

Maar ook de dorpskernen zelf zijn zeer fraai om eens beter te bekijken. Daarom hebben wij voor ons magazine ervoor gekozen, om 3 wandelroutes te publiceren die dwars door de dorpskernen van Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen gaan. De 3 routes zijn tussen de 3 en 4 kilometer lang dus voor nagenoeg iedereen geschikt. De routes zijn beschreven door de IVN afdeling De Ronde Venen & Uithoorn en zijn gericht op de fraaie bomenstand van onze gemeente.

Deze boomwandelingen staan uitgebreider beschreven in het boekje “Bomen over bomen” met  boombeschrijvingen en foto’s van bomen uit onze gemeente. Wij mogen een aantal exemplaren van dit boekje weggeven. Heeft u interesse in dit boekje? Kom het gratis ophalen op ons kantoor aan  Hofland 19 te Mijdrecht.


 

Ruijgrok Makelaars biedt virtuele bezichtigingen aan


Meerdere woningen bezichtigen vanuit je luie stoel in slechts een half uur? Geen probleem, met virtual reality (VR) worden woningen als realistische driedimensionale omgeving getoond op PC, tablet en smartphone. Ruijgrok Makelaars biedt als eerste in de regio een groot deel van haar woningaanbod nu ook “virtueel” aan.

Virtual reality biedt de mogelijkheid om 360 graden in het rond te kijken en virtueel van kamer naar kamer door een woning te lopen. Hierdoor voelt het alsof je daadwerkelijk in de woning aanwezig bent waardoor je als potentiële koper een goede ruimtelijke indruk krijgt. Deze innovatie scheelt de verkoper maar zeker u als koper, veel kostbare tijd.

In de vastgoedbranche wordt VR al langer gezien als een nieuwe mogelijkheid om woningen online te beleven. “Doordat we perfecte 360 graden fotografie combineren met deze nieuwe virtuele beleving, verwachten wij een hogere interesse bij onze woningen”, aldus Linda Ruijgrok, van Ruijgrok Makelaars. “We staan aan het begin van deze virtual reality revolutie en wij zetten daar vanuit onze makelaardij volop op in.” Het biedt gemak voor de koper én verkoper: men weet nog beter wat de betreffende woning biedt en bezichtigingen worden effectiever.

Interesse in een VR-bezichtiging bij één van onze woningen of in een eigen VR-tour van uw woning? Neem contact op met Linda Ruijgrok of Carolien Tanger van Ruijgrok Makelaars of kom langs op ons kantoor aan de Hofland 19 te Mijdrecht.


www.ruijgrok.nl / tel. 0297-283375 / info@ruijgrok.nl
 
 
 

 

 
     
     
 
 

Vind Ruijgrok Makelaars leuk op facebook

 
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring