Mijn favorieten

Ruijgrok Makelaars, ons verhaal

Ruijgrok Makelaars, uw makelaar in De Ronde Venen én omgeving!

Zoekt u een makelaar met initiatief en die rekening houdt met uw situatie? Ruijgrok Makelaars is de eerste makelaar in de regio De Ronde Venen die met u meedenkt en biedt u de mogelijkheid uw eigen wijze van verkoop te bepalen. Dit alles tegen overzichtelijke en van te voren in kaart gebrachte kosten. Zodat u slechts betaald voor wat u afneemt, niets meer, niets minder.

Al vanaf 1978 is familiebedrijf Ruijgrok Makelaars werkzaam in regio De Ronde Venen en omgeving. Piet Ruijgrok heeft samen met zijn vrouw Gerda Ruijgrok onze makelaardij vanaf de grond af opgebouwd tot wat het nu is. Vanaf 1990 kwam hun dochter Linda Ruijgrok het team versterken. Na een pittig opleidingstraject is zij sinds 1998 beëdigd Makelaar/ Taxateur o/g en heeft zij sinds 2000 het roer van onze makelaardij in handen. Wij zijn trots op ons NVM-lidmaatschap. Het NVM-lidmaatschap dwingt ons, in positieve zin, om altijd de kwaliteit van onze werkzaamheden te checken en te streven naar perfectie.

Ons team bestaat uit deskundige en waar nodig VASTGOEDCERT gecertificeerde medewerkers, opleiding en ontwikkeling staan hoog in het vaandel! Vanuit ons kantoor aan de Hofland 19 in Mijdrecht of bij u thuis adviseren wij u over de juiste verkoop- én/ of aankoopstrategie, want iedere situatie is uniek en verdient een eigen, op maat gemaakte strategie! Ook voor taxaties (NWWI, belastingdienst, overwaarde, herbouwwaarde, WOZ) bent u bij ons aan het juiste adres. Door de door ons gevolgde opleidingen zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de huizen- en hypotheekmarkt!

Wij kennen De Ronde Venen en omgeving als geen ander. Al onze medewerkers wonen al jarenlang in deze regio zodat iedereen u zo goed mogelijk te woord kan staan. De Ronde Venen is een prachtig, landelijk gebied midden in Het Groene Hart van Nederland.?? Wat dacht u van de varen of kanoën in de Vinkeveense Plassen, wandelen in het natuurgebied Botshol, de Veenmolen in Wilnis waar u gemalen meel kunt kopen, het gezellige Mijdrechtse winkelcentrum met al haar voorzieningen, fietsen langs de Amstelkade aan de Kromme Mijdrecht en de Amstel, het Fort bij Uithoorn/ Fort Amstelhoek, een vestingswerk welke onderdeel uitmaakt van de Stelling van Amsterdam en zo zijn er nog talloze mooie plekjes in onze omgeving.

De Ronde Venen en omgeving is centraal gelegen en ligt op zo’n 30 autominuten afstand van Amsterdam, Utrecht en Schiphol. De kernen waar wij onder andere in werkzaam zijn, zijn Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, Breukelen, De Hoef, De Kwakel , Kockengen, Mijdrecht, Nieuwer ter Aa, Nieuwveen, Noorden, Uithoorn, Vinkeveen, Vrouwenakker, Waverveen, Wilnis, Woerdense Verlaat, Zevenhoven.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, wij zijn erg benieuwd naar uw verhaal!

Openingstijden*:

Maandag - 09:00 tot 17:00 uur.
Dinsdag - 09:00 tot 17:00 uur.
Woensdag - 09:00 tot 17:00 uur.
Donderdag - 09:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag - 09:00 tot 17:00 uur.

Zaterdag en buiten kantoortijden om op afspraak.
* uitgezonderd feestdagen.

Ruijgrok Makelaars O/G B.V.

Kantoor Vestiging Ruijgrok Makelaars O/G B.V.

Adresgegevens

Hofland 19
3641 GA Mijdrecht
0297 283375
KvK nummer: 30096266
BTW nummer: NL0093.95.167.B.01
op werkdagen 09:00 - 17:00. Buiten deze tijden op afspraak

Routeplanner